Dressuurtraining

Dressuurtraining Haarlem

Dressuurtraining 

Elk jaar bezoeken we gemiddeld 1000 volbloed-kims uit Valencia County die onze faciliteit in St. Catalina binnenkomen. In 2004 hebben we hier een veulen geboren van het ras dat 1000 keer meer uitblinkt dan enig ander in hun periode. Daarom zijn wij een full-service voedingsdeskundige voor de paardensporter.

Eten, veel!

Wij leveren de levendige, energieke en altijd lieve volbloed waar je naar verlangt in je sportman. Natuurlijk moet een volwassen paard de juiste huisvesting hebben, die wordt geleverd door onze voedingsmedewerkers. Paardenstal fooms met prachtige omheiningen, zijn uitgerust met een dakraam waardoor we in korte tijd grote hoeveelheden hooi kunnen voeren. Terwijl wij dit hooi verwerken, eet uw paard zoveel als er binnenkomt in zijn dagelijkse voedselconsumptie. Aangezien we twintig procent van de kosten voor het opzetten van een typische paardenfaciliteit dekken, willen we de best mogelijke keuze voor u maken.

Kwaliteitszorg

Wij zorgen 24 uur per dag voor een dierenarts voor uw paard. We gebruiken hoeven en hoeforthesen om onze dierenarts te helpen bij het voorkomen van oorlogvoering, podotherapie, frequente elektrocutie-schokbehandelingen, laserbehandeling en nog veel meer. We nemen ook vaste ruiters doordeweeks mee naar de stal om ervoor te zorgen dat ze voldoende ruimte hebben om te bewegen, uit de zon te komen en elke dag te pauzeren.

Doorlopen

We doen dit met alle nieuwe houders om ervoor te zorgen dat u zich op uw gemak voelt bij uw nieuwe onderneming en dat iedereen zich comfortabel voelt in de stal. We hebben verschillende dieren op de begane grond, een paar groene handkabeldraden, draagbare paardenzaden opgehangen aan het plafond en een doorzichtige plastic plaat voor schaduw. Het beste van alles is dat we een aparte ruimte hebben voor getrainde keepers en trainers, schuilkamers, natte kraampjes en meer. Vaak gebruiken we dezelfde ruimte voor stamelektrolyse, huidinspectie en klauwbekappen.

Meer verschillen bij het ene paard/eigenaar dan bij het andere

Onze zoektocht naar een professionele paardenverzorgingsfranchise in Galt. We zouden de eigenaar van een ranch de kans geven om een ​​zakelijke relatie aan te gaan met een franchise voor professionele paardendiensten om de voordelen van hun bedrijf te maximaliseren. Er zijn verschillende professionele paardendiensten voor een kleine groep, of een professionele staf om klanten te ontvangen. We bieden ook een gereduceerd tarief voor stal, voer en huisvesting voor grote groepen.

Wij geloven in kwaliteit en gemak en bieden een verkenning van IBLE-trainingscriteria voor uw paardenbedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.