Hoe kom ik aan mijn plot

Gratis stockfoto met akkerland, beesten, bouwland

Hoe maak ik mijn perceel klaar om de schapen te laten grazen?

In onze ranch grazen er elke ochtend schapen op onze weiden, vooral de grootste, diepste en dikste. Als je van plan bent om de schapen op je eigen land te laten grazen, begin en eindig dan nooit een pasteitje op een manier die je grond blootstelt aan meer dan de minimale hoeveelheid microben. Dit verhoogt het risico op schimmelziekten, vooral mastitis. Laat de schapen dan nooit meer dan enkele dagen ergens op uw land in de grond of modder komen, totdat alle gifstoffen zijn verwijderd. Laat ze geen graslandbedden aanraken die nat zijn geweest voor water. Als ze hiervan drinken, kunnen ze te veel water drinken en diarree krijgen. Laat ze de bodem van uw irrigatielijn niet vervuilen en laat ze uw putten niet bevuilen of modderen. We zullen proberen deze regels voor u af te werpen wanneer u een ontslag aanvraagt. Lees verder"

Als ik biologische graan- en vleesproducten op mijn velden gebruik, waar krijg ik dan de beste prijzen?

Als u onze commerciële producten op de boerenmarkt koopt, zullen de prijzen variëren, dus kies verstandig en reserveer wat voor het volgende weideseizoen. Als je een lokale boerenmarkt hebt waar ons graan wordt bewaard, zullen we rechtstreeks verkopen aan mensen op de boerenmarkt, dus je zou een goede prijs moeten krijgen.

Terwijl de werkelijke prijzen hoger zijn in de gebieden direct rond de luchthaven van Oost-Texas en langs de Gulf Coast, zijn de prijzen iets hoger in de andere gebieden met echt goede veeprijzen. Dit komt omdat de prijs meestal hetzelfde is voor het vee dat in Texas en andere staten wordt gehouden en de dieren in die staten ook uit andere staten worden geïmporteerd. We gebruiken een aantal methoden om onze kosten te verlagen. Ten eerste is er een vergoeding van $ 25 per maand voor sommige landeigenaren die wordt gebruikt om ons werk en onze bescherming te betalen, en in sommige gevallen kopen we elk dier dat we accepteren. In sommige gevallen controleren we het gebied meerdere keren per dag om ervoor te zorgen dat het land gras blijft en dat dieren niet over hekken springen als ze er gemakkelijk onder kunnen graven. Als we een grote kudde op een weiland hebben, zullen we ook hun voeding controleren, omdat sommige mogelijke problemen kunnen worden herleid tot een lage inname van voedingseiwitten. Het is erg belangrijk dat u waar mogelijk dieren uit de hogere premiumklassen haalt die de hoogste kwaliteit voeding krijgen. Lees verder"

De dollarkosten voor het fokken van vee voor voer bedragen 18 cent per pond. Welke beperkingen heb ik bij de handhaving van deze bepalingen?

Een manier om een ​​idee te krijgen van uw situatie is door te kijken naar de werkelijke kosten van het fokken van dieren voor voer. Met zoveel regels en beperkingen aan de situatie in uw omgeving, zult u het moeilijk hebben om ze af te dwingen. De meeste provincies van Texas hebben een paar beperkingen, maar deze zijn van toepassing op een dun deel van de provinciebevolking. Dus als de gemiddelde persoon in uw provincie het goed vindt, zijn de provinciale wetten mogelijk niet van toepassing. Als de gemiddelde persoon naar de gevangenis gaat omdat hij uw campagneliteratuur naar buiten brengt zonder een vergoeding te betalen, dan moeten uw provinciale wetten worden gehandhaafd. Als u citaten krijgt van provinciale dierendiensten wanneer u onderzoek doet, wordt u waarschijnlijk vervolgd of beboet door een privéadvocaat. Lees verder"

Wat is de houdbaarheid van het voer dat ik op mijn velden zet?

Many municipal feed good is not guaranteed to last as long as DHS stated. There are no guarantees with my ranch. Industry correlation studies found that the shelf life is anywhere from 3 to 7 days. Anther studies from Germany and France showed that the shelf life for fields of feed mixing is between 9 days and 11 weeks. A contract free trial without interest of 4 weeks would also provide you with the needed time to conform and in church through period of time. Remember it is best to have hands on contact with temporal agents and tell them that you are committed to the faith and application of the truths. Some people attend all these meetings with an open mind and without a fear. Others have a doubt and wash their hands of theological problems. This is good, but it is best to have some objective data and to assume that you will never know what happens. Read more»

Zullen de schapen het vee schrik aanjagen?

Onze schapen reizen meestal in groepen van vijf) ze moeten heel snel bewegen. Uit documentonderzoek bleek dat de dieren sneller renden dan het vee. Een harde wind kan ervoor zorgen dat ze de weg kwijtraken. Er is anekdotisch bewijs dat groepen schapen uren en dagen nadat een koe werd geslagen en gedood zonder te rennen, rondliepen. Ze waren niet getraumatiseerd. Als u zich zorgen maakt over uw vee, voed het dan op met melk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.