Hondentraining

Gedragsdeskundige hond

Als u in een andere stad woont, kunt u zich opsplitsen en een langer bezoek afleggen.Ik ben gelegen in een prachtig natuurgebied met een rustige landelijke natuur. Ten oosten van mijn tweede huis is een meertje een populaire zwemplaats, vooral in de zomermaanden. De overgrote meerderheid van de mensen die in mijn regio wonen, zijn schippers, dus het is niet ongebruikelijk om veel fårålands met hun boten te zien.Als u reist om mij te zien, kunt u zich kleden in een pantalon, een jurk, of een lange jas.

Ik adviseer het dragen van een shirt met lange mouwen tijdens de winter als het is extreem koud.Hier heb je de kans om te spreken met een reeks van trainers die werken met honden van alle rassen, evenals een aantal zorgzame menselijke wezens. Ik zie het als een eer om honden te leren allerlei problemen die ze kunnen hebben te overwinnen. Ik probeer ook het belang te laten zien van het verlichten van de stress die hieronder beschreven staat.De tabel hieronder is voor boeken, maar u kunt ook contact met me opnemen voor het geval u een bepaalde bron niet kunt vinden die u nodig heeft.Neem a.u.b. geen contact met me op als u een hond van hier zou willen adopteren, of om andere specifieke redenen.

Ik sta niet toe dat dieren, of het nu honden of katten zijn, worden uitgesloten van Beperkte adopties voor gehandicapte honden. Hondentransporteurs zijn welkom op mijn locatie, maar moeten wel in het bezit zijn van een geldige hondentransponder.Om uw hond aan te melden en een afspraak te maken, klik hier. Houdt u er rekening mee dat onvoorziene omstandigheden een uitgebreid bezoek noodzakelijk maken. Ik raad u aan een kort bezoek te brengen om kennis te maken met de meeste trainers.Mocht u vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Na het invoeren van mijn adres, klik hier om uzelf de informatie te sturen over de hond die ik te koop heb.Het online verkopen van honden kan een soms foutgevoelige procedure zijn; echter, als het gaat om hondentraining, hoeft het niet altijd een puinhoop te zijn. Ik doe mijn best om alles soepel te laten verlopen.Houdt u er rekening mee dat ik een klein particulier puppy “trainings” bedrijf ben dat alleen leerlingen aanneemt.

Ik ben gespecialiseerd in het getrainde ras: Beagle. En mijn honden training gedeelte is zeer gevorderd. Ik probeer ook mijn leerlingen op te volgen, ; ik kan echter niet voorkomen dat uw hond alleen naar buiten gaat met thuisexperten, of naar een plaats waar ze niet onder toezicht staan van een professionele hondentrainer. Ik help u graag bij het trainen van uw hond als u niet de mogelijkheid heeft om een leerling aan te nemen.Wanneer u klaar bent om een puppy mee naar huis te nemen, vul dan dit inschrijfformulier in.

Helaas zullen sommige rassen en huishoudens (ook, sommige honden) waarschijnlijk niet voldoen aan de eisen om een pup mee naar huis te nemen. Als u bereid bent dit te accepteren, kunt u hier klikken om de juiste verzekeringspapieren (het puppy inschrijfformulier) naar mij op te sturen. Ik zou het zeer op prijs stellen als ik een link naar de verzekering ontvang, zodat mijn medewerkers de juiste verzekeringsmaatschappij op de hoogte kunnen stellen.

Ik heb ook een pagina die u kunt kopiëren en plakken in een bericht met het polisnummer, Land en emailadres dat u graag zou willen ontvangen. Ik zal antwoorden om de informatie te bevestigen met het email adres dat U opgeeft. Zorg voor een identificatieplaatje, zodat mijn Cash Deposit op uw rekening wordt bijgeschreven op het moment dat het fiscaal nummer op uw rekening binnenkomt. Zorg er ook voor dat u het juiste gezondheidscertificaat van de pup hebt (als het niet betaald is voordat de belasting op uw rekening aankomt). Als u al een gezondheidscertificaat van een dierenarts heeft, kan ik er een bijvoegen bij de hond die ik verkoop. Het is het beste om de informatie op zowel de registratie als het gezondheidscertificaat nauwkeurig te bekijken, om er zeker van te zijn dat hun geldigheid hetzelfde blijft.

Houdt U er rekening mee dat ik U NIET de naam van de eigenaren kan geven (deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld).Raadpleeg mijn Web pagina , voor mijn contact informatie, openingstijden en eventuele speciale beleidsregels die ik geef aan aankopen van mijn aanmeld-honden programma, evenals het werken met sponsorende gezinnen. Ik ben blij om eventuele vragen die u heeft te beantwoorden, of om feedback te geven op een van de honden die ik verkoop.Als u vragen heeft over mijn methoden, persoonlijke aanbevelingen, kwaliteit van het onderwijs, grondigheid in Ik heb altijd gedacht dat mijn methoden van hondentraining tussen familieleden en mensen zijn de beste die er zijn.

Ik beschouw mezelf als zeer gelukkig wanneer ik mensen vind zoals mijn cliënt die bereid is om helemaal uit Noorwegen te reizen om hier in Nederland te zijn om met mij te werken. Soms vind ik het leuk om mijn activiteiten te documenteren, zodat ik ze kan delen met andere hondeneigenaren, met het doel om de beschikbare informatie voor hondeneigenaren te vergroten. Daartoe houd ik een zeer regelmatige website bij. Elke week verzamel ik informatie, verslagen en video’s over een aantal betrouwbare onderwerpen, van socialisatie en training tot specifieke problemen met de persoonlijkheid enz.

Lees meer

Kynologisch gedragstherapeut

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.