Gehoorzaamheid Hondenschool

De hondenschool Limburg is een plaats waar huisdiereigenaren terecht kunnen voor de opleiding van hun honden. Deze school heeft één enkele voorwaarde en dat is dat uw huisdier minstens 21 weken oud moet zijn voordat hij of zij aan de training begint. De Limburgse hondenschool is niettemin niet opiniërend, want de opleiding is gericht op het aanleren van honden, die van alle leeftijden zijn, met een focus op het hondengedrag dat de baasjes willen.

Deze hondenschool heeft een aantal trainingsmethoden voor honden als een van haar elementen, waaronder de cat, wat eigenlijk een apparaat is met twee staarten. De staarten kunnen naar beide kanten worden getrokken, wat door de trainer wordt gedaan, om de hond te helpen op zijn rug of op zijn zij in evenwicht te blijven.

Een Limburgse hondenschool leert honden ook hoe ze gehoorzaam moeten zijn. Een van de Limburgse hondentrainingsprogramma’s vindt feitelijk plaats voordat een hond wordt verkocht. De Limburgse hondentrainer neemt het hondenras dat hij/zij heeft, en wil het laten groeien in gehoorzaamheid en zelfvertrouwen.

Hier zijn enkele van de gehoorzaamheidsvragen waar een Limburgse hondenschool u mee kan helpen:

– Hoektanden en puppies vertonen goed gedrag en zijn betrouwbaar in de situatie.

– Hoe stop je grommen of bijten.

– De hond moet komen als hij geroepen wordt.

– Ga zitten als ik het je zeg.

– Loop met me mee aan een losse lijn.

– Mag ik voorstellen dat u zich concentreert op wat u wilt, voordat u mij vraagt het voor u te doen.

– Mag ik voorstellen dat als je me wilt aaien, je een apart verzoek doet.

– Mag ik voorstellen dat je wat vaker naar me luistert?

– Je moet je concentreren op wat je wilt, voordat je mij opdraagt het te doen.

– Mag ik voorstellen dat je meer tijd met je hond doorbrengt?

– Je moet je concentreren op wat je zou willen, voordat je mij zegt het te doen.

– Je zou je training kunnen stoppen en met je huisdier gaan spelen.

– Elke hond kan worden beschouwd als een probleemhond.

-onthouding, blaffen, bijten, kauwen zijn allemaal problemen die baasjes met hun honden hebben.

De Limburgse hondenschool behandelt de Limburgse hond door de honden de basisgehoorzaamheidscommando’s aan te leren. De omgang met de Limburger hond omvat spelletjes en activiteiten die de honden in staat stellen hun lichamelijke behoeften en hun geestelijke alertheid te oefenen.

Het Limburgse is gespecialiseerd in basis en gevorderde gehoorzaamheid. Ze geven ook les aan honden die te koop zijn. Hun honden kunnen in een groep geplaatst worden, zodat eigenaars andere honden kunnen ontmoeten. Ook kan de instructeur de eigenaren adviseren over de omgang en het corrigeren van hun honden.

Deze hondenscholen bieden honden te koop aan. Zij hebben een dienst voor het voeren van een verkoop, waarbij een afscheid wordt genomen tussen de hond en de toekomstige koper. Hierdoor kan de hondenkoper er zeker van zijn dat de hond in goede handen is.

De Limburgse Pinscher club van Amerika is misschien een goede stap voor u, als u houdt van honden kopen, of er zelfs een trainen.

Dit is nog maar het begin van wat u op deze website zult leren. Er zullen zeker nog andere dingen worden geleerd, zodat u weet hoe u correct met uw hond moet omgaan.

Lees meer:

Hondenopvang Limburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.